Örnen - Disc 7

Örnen - Disc 7

Efter tittarsuccéer som Taxa, Mordkommisionen, Nikolaj & Julie och Krönikan har DR skapat en modern polisserie som ligger helt rätt i tiden. Med nya talanger och kända ansikten som Jens Albinus och Ghita Nørby i rollerna, och en rad av Danmarks bästa filmskapare bakom kameran, är kvaliteten garanterad i DR:s mest intensiva och spännande kriminalserie hittills.Avsnitt 13:
Under Hallgrims och Dittes utredning av dubbelmordet i Dyrehaven hittar de spår som pekar mot en av industrimagnaten Aagaards närmaste medarbetare. Men det finns inga hållbara bevis mot Aagaard själv. Spaningsarbetet blir inte lättare av att Maria har upptäckt att Hallgrim har ett förhållande med Frida och Michael avslöjar en läcka i de egna leden.Avsnitt14:
Den intensiva övervakningen av affärsmannen Aagaard, som är involverad i nya projekt i Kongo, fortsätter. När Aagaard stämmer möte med en internationell vapenhandlare i Norge följer Hallgrim och Michael Efter. Samtidigt kommer Nazim de två nynazister på spåret som förde bort Esther och besköt Moto. Mattan dras bort under Frandsens fötter.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut