Allt och lite till: Sjuk, sjukare, Rut

Allt och lite till: Sjuk, sjukare, Rut

Alltid kul när det är roligt.
Vivian försöker koncentrera sig, men Jonas och Rut bara fnissar och skrattar. Meningslöst skojande bara och slöseri med tid, tycker i alla fall Vivian. Behövs verkligen humor och var, exakt var i kroppen sitter det roliga?
Det är väl ingen konst?
Vad är det som fattas på Jonas tavla? Den blir liksom inte riktigt klar. Rut är nyfiken och vill hjälpa till. Men då börjar det hända saker med tavlan. Om färger och konst, och om hur det skulle vara om det bara fanns en enda färg.
Sjuk, sjukare, Rut.
Rut verkar ledsen, och Jonas och Vivian försöker muntra upp henne. Men inget fungerar, för Rut är sjuk. Har hon tyfus eller pest, eller är det bara vanlig förkylning? Om sjukdomar och baciller och om andra saker som smittar.
Världens räddaste man. Inte.
Hajk med spökhistorier och mys. Det bästa som finns. Allt är packat och allt är uttänkt. Det är dags för Rut, Jonas och Vivian att ha hajk i skogen. Om små och stora saker att vara rädd för.
Rymdisar och andra varelser.
Det är en stjärnklar kväll, som gjord för mys, bus och stjärntittning. Men kan det verkligen vara så att ett rymdskepp fullt med rymdvarelser är på väg rakt mot Vivian, Jonas och Ruts lägenhet? Och vad vill de där
rymdisarna egentligen?

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut