Hyrahyras logga

Au-pair till Zürich

Tjänster » Barnpassning
Privatannons, Önskas hyra/Sökes

Vi söker en au-pair tjej för ett år till Zürich. Vår familj består av pappa Stefan (schweizare 48), mamma Anna-Lena (40) och våra två söta barn Eyla 8 år och Jonas 4 år (vilka är tvåspråkiga, tyska/svenska).

Vi är en glad, öppen, sportig familj som bor 30 minuter utanför Zürich i ett vackert villaområde. Pappa är projectmanager och jobbar i Uster (närmaste stad med 30'000 invånare) på 5 minuters avstånd och mamma jobbar tre dar i veckan i Zürich som chefsassistent på schweiz näst största bank. Båda barnen går i skolan mellan 8 och 12.30 varje dag och Eyla även tre eftermiddagar.

Vi söker en au-pair som i första hand ska hjälpa till att ta hand om barnen, men även ge oss en hjälpande hand i hushållet. Du har ca. 30 timmars arbetsvecka + en kväll barnpassning / vecka. I regel jobbar du bara under veckorna och är ledig på helgerna. Det är en stor fördel, om du har grunder i tyska, eftersom Eyla behöver hjälp med läxorna.

Du bor i eget rum med flat-tv och bredbandanslutning, badrummet ligger intill. Familjen har sovrummen och badrum på övre våningen.

Vi ordnar arbetstillstånd för din tid hos oss. Lönen är ca. 650 CHF i månaden + kost och logi. Vi betalar halva språkkursen, del i buss/tåg biljetter, olycksfallsförsäkring för arbetstid och hela flygbiljetten om du stannar i ett år m.m

Här finns det massor att se och göra och vi kan garantera att det inte blir tråkigt. Zürich når man på en halv timma med buss och tåg och våra grannländer, Tyskland, Italien, Österrike och Frankrike når man inom 1-3 timmar med tåg. Vid svenska kyrkan i Zürich ordnas au-pair träff varannan vecka ifall
du vill ha kontakt med andra svenska au-pairer.

Kontakta annonsören

Anna-Lena & Stefan Künzl

Geografisk plats