Barnkalaspaket med Hoppborg, Bubbelmaskin, Trolleri och Chokladfontän

Barnkalaspaket med Hoppborg, Bubbelmaskin, Trolleri och Chokladfontän

Hoppborgen
För barn 2-10 år, maxvikt ca 90 kg, peggar för att förankra i gräsmatta och automatisk eldriven fläktpump medföljer, hoppborgen förvaras i stor smidig väska som man lätt bär med sig. Hoppborgen är mycket lätt att sätta upp och packa ihop, att sätta upp den tar max. 5 minuter med den mycket effektiva fläktpumpen, instruktion ingår före hyrestillfället vid upphämtningen.
Barnen kommer att älska att hoppa i hoppborgen och den kommer att bli en garanterad succe på barnkalaset.
Hoppborgen kan sättas upp i trädgården, på altanen eller inomhus beroende på väder.

Bubbelmaskin
Bara bubbelmaskinen i sig brukar bli en stor attraktion på barnkalset, då den konstant blåser ut mängder med bubblor som gör både barn och vuxna glada.
OBS!
Bubbelmaskinen rekommenderas att endast användas utomhus eftersom det kan bli väldigt halt på golvet med alla såpbubblor, vilket kan resultera i allvarliga olyckor då barnen halkar på golvet. Om ni mot förmoden ändå använder bubbelmaskinen inomhus så är det på egen risk, tänk i så fall på att golvet måste vara avtorkbart och tåla väta.

Trolleri
I paketet ingår ett fantastiskt trolleri trick som kommer att få alla barnen att tappa hakan, tricket kan utföras av i princip vem som helst och kräver bara 5-10 minuters träning för att lära sig. Trollerishowen kan hållas någon familjemedlem eller vän som kan ställa upp att vara Trollkarl på barnkalaset, utrustningen för att utföra trolleritricket ingår i barnkalaspaketet och får behållas av hyrestagaren efter hyrestiden.
Instruktioner och tips på trick som ni kan utföra kan ni se på dessa två filmer:
Kort demo http://youtu.be/tHFXM_FsNrc
Lång demo http://youtu.be/w3wTHKvTkPo

Chokladfontän
Smält choklad i en gryta eller i en skål/bytta nedsänkt i ett vattenbad (OBS! chokladen får alldrig blandas med vatten), för att chokladen skall fungera i chokladfontänen så får den inte vara för tjock, blanda därför i matolja om det behövs så att den blir lättflytande (men inte allt för lös) så att chokladen kan transporteras upp i fontänen med spiralen i mitten av fontänen. När chokladen är smält och lättflytande så häller ni chokladen i fontänen och startar motorn och värmaren. Fontänen håller nu chokladen varm och rinnande samtidigt som den pumpas runt i systemet.
Nu kan ni doppa alla typer av frukt, jordgubbar och andra godsaker som t.ex. marshmallows i chokladen, har ni lite olika stössel vid sidan av så kan alla få skapa sina egna chokladkreationer som de sedan kan äta.
OBS!
Smält ALLDRIG chokladen i fontänskålen, häll endast i färdigsmält choklad.
Blanda ALLDRIG chokladen med vatten.


Pris & Hyresvillkor
Hyrespriset är 500 kr per dygn, upphämtning och återlämmning kvällstid i Stockholm vid Gullmarsplan.
Vid hyra medtag kontant betalning och giltig legitimation för ifyllande av hyreskontrakt för hyrestiden.


Nyckelord:
Barnkalas, kalas, födelsedag, födelsedagsfest, födelsedagskalas, fira, fest, festtillbehör, hoppborg, bubbelmaskin, såpbubblor, tema, kalastema, temakalas, bubbelmaskin, lekhage, choklad, chokladfontän, julfest, midsommarfest, midsommarfirande, midsommar, event, evenemang, marknad, dop, kräftskiva, trädgårdsfest, högtid, högtidsdag, firande, småbarn, luftslott, hopphus, uppblåsbar borg, party, disco, barndisco, barnevent, familjedag, tillställning,

Björn Karlsson

0736401701

Björn Karlsson

0736401701

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris 500 kr Per 24h
Visa karthjälpSkriv ut