Hyrahyras logga

Barnpassning

Tjänster » Barnpassning
Privatannons, Uthyres/Erbjudes

Hej jag är en glad tjej på 21 år med stor barnpassningserfarenhet. Jag studerar naturvetenskapligt basår och kan arbeta nära Stockholm dock helst innerstad och norrort.

Jag har erfarenhet av att ha jobbat på både skolor, förskolor och privat med barn alltifrån några månaders ålder till 15åringar. Jag erbjuder även läxhjälp för samma timpris upp till högstadiet och inom vissa ämnen i gymnasiet. Då jag talar spanska och engelska flytande kan jag inte bara hjälpa till med läxor inom de ämnen upp till gymnasienivå men även endast tala ett av de språken med flerspråkiga barn.

Jag anpassar helt min barnpassning till föräldrarnas behov och krav och kan även laga mat, natta och städa under mina arbetspass. Vissa helger kan jag ha match i handboll men i så fall kommer jag att ge besked långt innan datumet och om Ni ej kan skaffa annan barnvakt kan jag i så fall stå över spelandet om möjligt. På helgerna har jag inga problem att stanna sent.

Jag är simkunnig och har gått en kurs i HLR.

Finns på numret 0762524968.

Jag jobbar helst mån-ons-fredagar 1030 till 0000 och helger 1200 till 0200. Ej tisdagar och torsdagar då jag går i skolan då.

Hör gärna av er!

Med vänliga hälsningar,

Sarah Isaksson

Uthyres/Erbjudes löpande
Pris: 130 kr Per timme
Prisinformation: Kan variera om barnpassningen gäller fler än två barn.

Kontakta annonsören

Sarah Isaksson
Telefon: 0762524968