Barnpassning, alla tider och alla dagar!

Barnpassning, alla tider och alla dagar!

Hej alla barnfamiljer!

Jag heter Linda Pettersson och 19 år. Under större delen av mitt liv har jag bott i Linköping med min familj men nu flyttar jag vidare till Stockholm veckan efter nyår. Jag har sedan augusti jobbat med barn, både som barnvakt och några gånger på förskola som timvikarie.
Jag började jobba hos en familj i augusti med en liten tjej på 7 månader. Till en början var det mellan 1-2 ggr i veckan men under oktober månad jobbade jag heltid hos dem. Jag kommer att vara kvar hos dem tills jag flyttar. Sen sitter jag också barnvakt varannan söndag + vid behov hos en familj med en kille på 4,5 år. Där jobbar jag också kvar tills jag flyttar.

Jag tycker det är otroligt roligt att få umgås med barn och det är speciellt roligt att se hur man bygger en relation med barnen och att man är omtyckt och har roligt tillsammans! Jag har alltid haft en liten dröm att få jobba med barn och valde därför att börja jobba som barnvakt efter studenten. Nu vill jag jättegärna få fortsätta med det här i Stockholm! Då jag inte planerar på att börja plugga det närmaste året så skulle jag önska att få vara hos en familj som behöver ganska mycket hjälp, mellan 15-20h/veckan eller mer. Självfallet kan jag tänka mig att vara hos flera familjer och jag jobbar så klart mindre en så än ingenting alls med barn, men min dröm är att få göra det här på heltid fram till dess att jag börjar plugga igen.

Jag är social, ordningsam och älskar att skoja och busa. Jag skulle tycka det var jätteroligt att få tillbringa min tid med era barn! Så om ni är intresserade eller undrar något får ni gärna höra av er!

(referenser finns att få)

Mvh Linda Pettersson

Linda Pettersson

Linda Pettersson

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut