Barnvakt kvällar, helger & lov erbjudes

Hej, Jessica heter jag. Jag är 17år (18 senare i år), bor i Upplands-Bro och kan sitta barnvakt kvällar (om du bor i närheten) helger & lov mot en ersättning som vi kommer överens om.

Jag har fyra syskon på 3,5,8 & 14år så är erfaren att sitta barnvakt till både småttingar och äldre barn. Har ni inget emot det så kan jag ta med mig min hund som älskar barn, då vi även kan ta promenader tillsammans med hunden och även gå till lekparken om så önskas av barnen.

Jag älskar att ta ansvar och eftersom hunden är min egen så får jag knappt någon hjälp med henne, förutom under dom dagarna som jag inte tar med mig henne till skolan. Så jag är ansvarsfull.

Kvällar funkar efter klockan 17:00- 22:00, övernattning funkar också (endast om du bor inom samma kommun, Upplands- Bro)
Varje helg funkar.
Veckorna: 5,9 & 14 funkar då vi är lediga från skolan. Slutar för sommarn gör jag den 11/6 så efter det är det frittfram när som helst.

Jag har även en eller två kompisar som kan hänga med om det är fler än 2 barn.

Referenser finns om det önskas. Mejla eller ring (efter 17:00 på vardagar) om jag låter vettig eller ni bara vill veta något mer.

P.S. Jag är rök- och drogfri.

Jessica Lindberg

0700097775

Jessica Lindberg

0700097775

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
BroSkriv ut