Bilservice Göteborg

Bilservice Göteborg

Tidigare var man i princip tvungen att bedriva både försäljning och service av bilar för att vara auktoriserad märkesverkstad. Detta satte EU stopp för och genomförde 2002 en lagändring för att skapa större konkurrens och bättre service för bilägarna. Sedan dess finns möjligheten att driva auktoriserad försäljning av bilar och service separat.

Vi på Mechanum har satsat på att vara en renodlad auktoriserad verkstad som strävar efter att ge bästa tänkbara service och bemötande. Auktorisationen innebär att vi är en fullvärdig serviceanläggning för de märken vi företräder och kan göra alla förekommande arbeten, även garantiarbeten. Vi möter alla de kvalitetskrav som ställts upp av de märken vi företräder och ger dig en giltig stämpel i serviceboken som upprätthåller andrahandsvärdet på din bil. Vi gör med andra ord samma jobb som din traditionella märkesverkstad fast för flera märken och förhoppningsvis lite bättre.

Om du har en skada på din bil så har vi även en auktoriserad skadeverkstad. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen med din skada. Behöver du hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi även det.

Vårt mål är att du hos oss skall få branschens bästa serviceupplevelse. Sedan starten i januari har vi 95% nöjda kunder. Välkommen även du att prova auktoriserad service som den bör vara.


Öppettider
Mån-Fre: 07.00-17.00
Lör-Sön: stängt

MECHANUM SKADEVERKSTAD

031-340 01 00

MECHANUM SKADEVERKSTAD

031-340 01 00

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut