Bo på liten lantgård med hästar nära havet i Småland, S Bo på liten lantgård med hästar nära havet i Småland, S Bo på liten lantgård med hästar nära havet i Småland, S Bo på liten lantgård med hästar nära havet i Småland, S Bo på liten lantgård med hästar nära havet i Småland, S

Bo på liten lantgård med hästar nära havet i Småland, S

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 909

Bo på en lantgård med hästar nära havet!
Mysig gårdstuga belägen på hästgård. Allrum/storstuga med 2 bäddar (bäddsoffa)
och kök med spis, micro, kylskåp och liten matplats på nedre botten.
Sovloft med trappa på utsidan. Där finns det 4 bäddar i form av enkelbäddar. Toalett med handfat. Duschen finns i närbeläget hus. På gården finns både stora och små hästar. Med möjlighet till ridning och skötsel, mot en mindre avgift, enligt överenskommelse med stugägaren. Även gårdens Golden Retriever kommer att hälsa vid er ankomst.

Gården är omringad av vackra ängar och åkrar. Här finns det gott om natur och möjligheter till avkoppling. Njut av det lantliga läget med endas tre kilometers avstånd till sandstranden i Fulvik och naturreservatet Örarevet.På Naturreservatet Örarevet kan du njuta av frisk luft, spralliga bad, skön natur och ett alldeles unikt djurliv. Det här är ett underbart ströv- och fritidsområde med välförsedda grillplatser där du med fördel kan bereda din middag eller lunch. Här möts du av inte mindre än tre olika strandtyper: havsstrandäng, klapperstrand och sandstrand. Ett 40-tal fågelarter är mer eller mindre bofasta och mest känd är sannolikt mellan Skarven eller ”Ålakråkan”. Solande sälar ses inte sällan sola sig på stenarna i vattnet. På badplatsen finns brygga, en liten strandpromenad, toaletter och omklädningsrum.

Endast 3 kilometer från stugan finner du affärer såsom livsmedelsbutik, post, gatukök/ pizzeria/ restaurang, bensinstation med mack, gym, spa och inomhus pool. Även frisör, golf, Hemtema -hemelektronik.

Stugan ligger endast 25 minuter från Kalmar stad och ca 35 minuter från
Karlskrona, samt med bra anslutningar till Öland och Glasriket.
I den närmsta, lite större tätorten, Torsås, finner du även Bank, Konsum, Ica, apotek och sjukvård. Orten bjuder även på mindre shopping möjligheter såsom kläd- och skobutik m.m.

För mer information om orten, evenemang, cykel- och vandringsmöjligheter m.m.
Kont

Torsås Turistbyrå

0486-331 30

Torsås Turistbyrå

0486-331 30

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 2850 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2850 kr Per vecka
Prisinformation 2850:-
Visa karthjälpSkriv ut