Boende i fjällen, Åre. Mysig lägenhet med öppen spis Boende i fjällen, Åre. Mysig lägenhet med öppen spis Boende i fjällen, Åre. Mysig lägenhet med öppen spis Boende i fjällen, Åre. Mysig lägenhet med öppen spis Boende i fjällen, Åre. Mysig lägenhet med öppen spis

Boende i fjällen, Åre. Mysig lägenhet med öppen spis

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 988

Väster om Kabinbanan ligger det smakfullt inredda Slalomsvängen 27, här bor du mitt i liftsystemet med en härlig utsikt över Åresjön och gångavstånd till Åre torg. Här är det lugnt och skönt, ski in & ski out-läge men ändå nära till pulsen i byn. Stor balkong i söderläge med utsikt över Åresjön och Renfjället.

Lägenheten är nyrenoverad, 88 kvm med plats för 6 personer.
En mycket fin och trevlig lägenhet på entréplanet Slalomsvängen 27.
Stort allrum i anslutning till köket med öppen spis. Välutrustat kök med matplats. Tre stora sovrum, ett med en dubbelsäng, ett med två enkelsängar och ett med en våningssäng utan fönster. Badrum med wc, dusch och bastu. Övrigt: Tv, dvd, öppen spis, microvågsugn, diskmaskin och torkskåp finns. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Städning ingår under vintersäsong, övrig del av året går slutstädning att köpa till. Linneset finns att hyra. Parkering med motorvärmare ingår och finns i direktanslutning till huset.

Veckopris: 4500-14 700 SEK beroende på vecka och typ av lägenhet, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Åre centrum
Anläggning: Slalomsvängen 27

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 4500 kr Per vecka
Pris lågsäsong 4500 kr Per vecka
Prisinformation 4500:-
Visa karthjälpSkriv ut