Boende i fjällen, hyr mitt i Åre 2 på torget Boende i fjällen, hyr mitt i Åre 2 på torget Boende i fjällen, hyr mitt i Åre 2 på torget Boende i fjällen, hyr mitt i Åre 2 på torget

Boende i fjällen, hyr mitt i Åre 2 på torget

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 762

Centralare än så här kan du inte bo i Åre. Mitt i Åre 2 ligger på Åre Torg, i samma hus som Hanson Sport. Skidnedfarten från World Cup backen slutar vid huset och du kan självklart åka skidor ända hem . Kabinbanan och Bergbanan når du på några minuter.Som namnet anger kan du inte bo mer centralt, det här boendet passar dig som vill ha närhet till liftsystemet, shopping och Åres nöjesliv. Ljusa och trevliga lägenheter, självhushåll.

Allrummet har i vissa fall en bäddbar soffa för två personer och ligger i anslutning till ett välutrustat kök med matplats. 2-3 sovrum antingen ett med en våningssäng, ett med två enkelsängar eller ett med 2 våningssängar. Badrum m wc, dusch och bastu. Altan, balkong eller fransk balkong. Övrigt: Tv,Internet (medtag egen kabel) microvågsugn, diskmaskin och torkskåp finns. Husdjur är tillåtet i vissa lägenheter, rökning är ej tillåtet. Städning ingår under vintersäsong, övrig del av året kan slutstädning köpas till. Linneset finns att hyra. Skidförråd finns till varje lägenhet. P-plats finns för uthyrning.

Veckopris: 4000 - 17800 SEK beroende på vecka och typ av lägenhet, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Åre centrum
Anläggning: Mitt i Åre 2

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 4000 kr Per vecka
Pris lågsäsong 4000 kr Per vecka
Prisinformation 4000:-
Visa karthjälpSkriv ut