Boende i fjällen på Torget i Åre bredvid Bergbanan Boende i fjällen på Torget i Åre bredvid Bergbanan Boende i fjällen på Torget i Åre bredvid Bergbanan Boende i fjällen på Torget i Åre bredvid Bergbanan Boende i fjällen på Torget i Åre bredvid Bergbanan

Boende i fjällen på Torget i Åre bredvid Bergbanan

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 766

Freestylehuset ligger i övre delen av Åre Torg och har Bergbanans dalstation som närmsta granne. Skidnedfarten från World Cup backen ligger ett stenkast längre bort. Freestyle har flera lägenhetsstorlekar från 1 r o k på 25 kvm till 4 r o k på 72 kvm. Valmöjligheterna i Freestylehuset är många, kanske är det därför som Freestylehuset är så populärt bland såväl stora sällskap som barnfamiljen.

Lägenheterna är från 25 kvm till 72 kvm stora. 0-3 sovrum med våningssängar, enkelsängar eller dubbelsäng. Badrum med wc, dusch och i de flesta fall bastu. De flesta lägenheterna har balkong dock ej de minsta. Övrigt: TV, microvågsugn, diskmaskin ( ett fåtal utan diskmaskin) och torkskåp finns. Vissa lägenheter tillåter husdjur. Rökning är ej tillåtet. Städning ingår under vintersäsong, övrig del av året går slutstädning att köpa till. Linneset finns att hyra. Skidförråd finns i källarplanet. P-plats m motorvärmare finns att hyra till varje lägenhet.

Veckopris: 4000 - 14700 SEK beroende på vecka och lägenhet, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Åre centrum
Anläggning: Freestyle

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 4000 kr Per vecka
Pris lågsäsong 4000 kr Per vecka
Prisinformation 4000:-
Visa karthjälpSkriv ut