Boende med hög standard nära backe och Åre centrum Boende med hög standard nära backe och Åre centrum Boende med hög standard nära backe och Åre centrum Boende med hög standard nära backe och Åre centrum Boende med hög standard nära backe och Åre centrum

Boende med hög standard nära backe och Åre centrum

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 952

Slalomvillan ligger i är ett gemytligt område med mycket fjällkänsla. Lägenheten ligger strax ovanför kabinbanan och med närhet till World Cup backen. Till backen är det glidavstånd. Lägenheten är av hög kvalitet och från balkongen i söderläge har man storslagen utsikt över fjällvärlden. Det är nära till allt men ändå lite avskilt. Det här boendet är perfekt för bl.a. barn/fler familjer, med närhet till naturen och lite trafik.

Lägenheten är 90 kvm med plats för 7 + 2 personer.
I undervåningen finns ett stort kombinerat allrum med välutrustat kök och matplats för 9 personer. Bastu med wc och dusch. Stor entré med torkskåp. Övrigt: En 42 tum widescreen i allrummet, 2 st DVD, diskmaskin, micro. Stor altan i söderläge och en i norrläge. Övervåningen har 3 sovrum. Två med våningssängar och bredare underslaf (140 cm) och ett av dom har en extra enkelsäng. Ett sovrum med dubbelsäng. Wc/dusch. En tv i ett av sovrummen. Två altaner. 3 st P-plats. OBS! ALLTID 25 ÅR för bokning och boende! Husdjur och rökning förbjudet! Slutstädning ingår under vintersäsong, övrig del av året går slutstädning att köpa till.

Veckopris: 5500-19 700 SEK beroende på vecka, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Åre centrum
Anläggning: Slalomvillan

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 5500 kr Per vecka
Pris lågsäsong 5500 kr Per vecka
Prisinformation 5500:-
Visa karthjälpSkriv ut