Camping Senoren

Camping Senoren

Kustgården senorenFrån Karlskrona följ E22 mot Kalmar och tag av mot Sturkö/Tjurkö. På Senoren tag av vänster vid skylt Kustgården Senoren.

* Camping
Gården ligger mycket vackert i en ekbacke alldeles vid havet. På området finns campingplats med ett 10-tal stugor för uthyrning, bollplan och lägerbålsplats. Desutom finns det båtar (rodd och motor), surfingbrädor, segeljollar och cyklar för uthyrning. Cafékvällar varje kväll under högsäsong.

* Större grupper
För större grupper finns ett 70-tal bäddar i logement med vandrar-hemsstandard. Matsalen har plats för 125 personer och i kyrksalen finns plats för 200 personer. Vi har även ett konferensrum med AV-utrustning. Vi bokar mer än gärna församlingshelger, läger eller privata abonnemang. Välkommen med din förfrågan!

* För hela familjen
Senoren är en trevlig plats för alla åldrar. Förutom närheten till havet med alla dess möjligheter kan du ta promenader i den vackra omgivningen eller ta båten till Karlskrona med rika möjligheter till sightseeing och shopping. Båtturer till skärgården finns också. För de yngre finns också mycket att göra. Fiska, bada, åka båt, spela fotboll eller volleyboll är bara några av de aktiviteter som finns till hands. För de allra yngsta finns en lekplats och gott om lekredskap.

Camping Senoren

0455-441 20

Camping Senoren

0455-441 20

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2010-06-04 till 2011-06-04
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut