Charmig boende nära 4 billiga skidanläggningar. Charmig boende nära 4 billiga skidanläggningar. Charmig boende nära 4 billiga skidanläggningar. Charmig boende nära 4 billiga skidanläggningar. Charmig boende nära 4 billiga skidanläggningar.

Charmig boende nära 4 billiga skidanläggningar.

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 805

Min charmiga villa ligger nära centrum men ändå lite bakom på en lugn och fridfull gata. Det tar endast 7 minuter att komma till centrumkärnan och 10 minuters promenad till närmaste badplats.
Det finns tre familjevänliga skidbackar i närheten. 2 mil till fjällbergets skidanläggning i Grängesberg. 1,5 mil till uvbergsbacken i Smedjebacken samt 3,5 mil till romme alpin i Borlänge.
Ett bra alternativ mot de stora backanläggningarna i sälen, då det är lite lugnare, trivsammare och mer gemytligt i dessa lite mindre anläggningarna. Förövrigt finns det oerhört mycket aktiviteter för turister i södra dalarna.
Villan består av två lägenheter, denna annons gäller den övre lägenheten som jag hyr ut året runt.
Lägenheten är nyrenoverad och tillfullo utrustad för 8 personer.
Vardagsrummet består av bäddsoffa för 2, en familjevåningssäng där den undre är 120cm. bred, den övre 80cm. Bred. I rummet finns även en platt-TV med Viasat utbud. Sovrum 1 har familjevåningssäng och en massagefåtölj. Sovrum 2 som är litet men mysigt, innehåller en 120cm. bred säng . Vidare finns det ett litet datarum med ny lapptopp, givetvis med Internet.
Trädgården är stor och lummig med två stora sittgrupper. Altanen har också 2 sittgrupper
Trädgård, altan och nedre hall delas med lägenheten på nedre botten.

Lena Lundström

0243-66905

Lena Lundström

0243-66905

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 2200 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2200 kr Per vecka
Prisinformation 2200:-
Visa karthjälpSkriv ut