Cleo - Del 10-14

Cleo - Del 10-14

Cleopatra Andersson, allmänt kallad Cleo, är en kvinna som på sjuttiotalet stod på barrikaderna. Nu, trettio år senare, jobbar hon som säljare för ett multinationellt dataföretag och är ensamstående mor till tjugoårige Jonas. Bland Cleos arbetskamrater finns bl a chefen Claes, den självgode stjärnsäljaren Åke, Cleos bästa vän Kajsa, den unga Jessika och kontorets allt-i-allo Frank.

CLEO 10: Hur gick det egentligen för Cleo - blev hon träffad av skottet som Åke avfyrade på kontoret? Ska han verkligen bli pappa? Och vad är det som håller på att hända mellan Cleo och Claes?
Regi: Leif Lindblom Manus: Fredrik T Olsson
CLEO 11: Claes har stora problem med att hantera sina känslor för Cleo och allt ställs på sin spets när hans fru Beatrice vill ordna den årliga personalfesten. Jessica ställer upp i en dokusåpa och hittar tvivelaktiga metoder att göra reklam både för sig själv och företaget.
Regi: Philippa Waller Manus: Michael Hjort, Tomas Tivemark, Johan Kindblom
CLEO 12: Åke flyttar in hos Kajsa, men måste verkligen alla hans saker också flytta dit? Frank får ta över på kontoret när både Claes och Cleo sjukskriver sig. Samtidigt har han problem med pojkvännen Viktor, som kräver att bli presenterad för Franks föräldrar.
Regi: Philippa Waller Manus: Fredrik T Olsson.
CLEO 13: Jessica får äntligen sin chans att visa vad hon går för på kontoret, men har lite problem med den tyska affärskulturen. Kajsa och Åke försöker reda ut vad otrohet är, medan Claes och Cleo prövar på begreppet lite mer bokstavligt.
Regi: Leif Lindblom Manus: Johan Bogaeus.
CLEO 14: Åke tampas med vissa problem i den egna ekonomin. Kajsa bestämmer sig för att ta en paus i deras förhållande och flyttar, till Claes förtret, in hos Cleo. Claes brottas även med hur han skall förklara sin och Cleos relation för dottern Sofia.
Regi: Leif Lindblom Manus: Michael Hjort, Tomas Tivemark, Johan Kindblom

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut