Cubix - Robotar för alla 3 & 4

Cubix - Robotar för alla 3 & 4

DONDON TILL MIDDAG - Det har börjat försvinna robotar från Bubble Town och gänget i Robotdepån jobbar med fallet! De tror att Doktor K ligger bakom alla försvinnanden, men när Dondon lyckas fly med hjälp av Disposix vet han annat. Tyvärr så går Dondons röstkort sönder och det gör honom stum. Till slut så blir Disposixs Solex instabilt vilket självklart lockar till sig Doktor K som vill få tag i det. Doktor K vet att det blir en tuff fight så därför tar han med sig både Kolossal och Katastrophe.

ELDEN ÄR LÖS - Mong installerar en HERO-enhet i Maximix som han får från vännen Ixtinguix - brandchefen i Bubble Town. När Ixtinguix börjar uppföra sig märkligt föreslår gänget att han ska komma på den -Årliga Robotinspektionen- vid rådhuset för att bli undersökt. Det konstiga uppträdandet förvandlas till ett eldkastande sinne - det är Solex! Och snart är Doktor K där med Kolossal och Kannon för att att ta kontroll över situationen.

STORM UTE, STORM INNE - En orkan är på väg mot Bubble Town samtidigt som Connor och hans pappa bråkar och Connor springer sin väg... hem till Abby. När stormen blir värre blir Graham orolig och ger sig iväg för att leta efter sin son. Hela följer med honom och de letar över hela staden. Connor blir samtidigt orolig för sin försvunne pappa och han tar sig till en bilolycka som han tror Graham är med i, men hans pappa är inte där och Grahams bil hänger över en klippa! Gänget finner dem precis i tid för att Cubix ska hinna rädda dem.

MAGNETISK PERSONLIGHET - En av Doktor Ks robotar, Attractix, rymmer från Doktor Ks läger - infekterad med Solex - och ger sig av rakt mot Bubble Town. När han kommer fram så plundrar han den annars så lugna staden med sin magent. Han samlar in allt, till och med Dondon. Doktor K jagar sin robot med hjälp av Kolossal och Krab men magnetfältet är alldeles för starkt även för dem. Cubix använder sin borrmodul och för Connor tillräckligt nära för att kunna rädda dagen - och få tag i Solex!

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut