De Drabbade - Episoder 1-3

De Drabbade - Episoder 1-3

De Drabbade är en övernaturlig thrillerserie som utspelar sig i Norden i nutid och i Skottland för 400 år sedan. Själsligt sargade människor vars svaghet blir deras styrka. Två väsen, Mörk och Ljus Ledare, som samlar de drabbade. Den slutliga striden mellan ljus och mörker har börjat.

En namnlös kraft sveper över Norden och ger ett antal utvalda människor övernaturliga krafter. De flesta välkomnar sina nya förmågor och inser att de nu har mer makt än vad de någonsin haft tidigare. Men hur hanterar de makten? Gör de gott eller väljer de att göra ont?
En av de drabbade, Henrik, klarar inte alls av sin nya förmåga utan väljer en fruktansvärd utväg för dig och sin familj.
Jocke är helt förstörd efter broderns och familjens våldsamma död. Han vägrar tro att Henrik är skyldig och börjar leta efter sanningen. Samtidigt upptäcker Anna-Lena, en ung kvinna i Finland, att hon förändrats och inte längre styr alla sina handlingar. Detta får konsekvenser för Göran Stein som just insett att han är en av de drabbade som kan få vem som helst att tala sanning.
Åke sitter i fängelse, rädd och oskyldigt dömd för mord på sin bäste vän. Men när han drabbas får han mod och medel för att hämnas. Men är hämnden verkligen ljuv? I Göteborg möter Jocke Anna-Lena för första gången lyckligt ovetande om att hon är mer inblandad i Henriks död än vad han någonsin kunna tro.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut