Ditt boende i fjällen, Lägenheter vid kabinbanan i  Åre Ditt boende i fjällen, Lägenheter vid kabinbanan i  Åre Ditt boende i fjällen, Lägenheter vid kabinbanan i  Åre Ditt boende i fjällen, Lägenheter vid kabinbanan i  Åre Ditt boende i fjällen, Lägenheter vid kabinbanan i  Åre

Ditt boende i fjällen, Lägenheter vid kabinbanan i Åre

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 763

Mitt i Åre 3 ligger väster om Åre Torg och strax nedanför kabinbanan med skidnedfarten från World Cup backen som passerar huset. Som namnet anger kan du inte bo mer centralt, det här boendet uppskattas särskilt av barnfamiljer som vill bo nära allt men ändå inte mitt på torget. Lägenheterna är 55 kvm med plats för 6 personer, självhushåll.

Lägenheterna är 55 kvm med egen ingång. Öppen planlösning med välutrustat kök och allrum. Två sovrum, ett med en våningsäng och ett med två våningssängar. Badrum med wc, dusch och bastu.Samtliga lägenheter har balkong i sydvästläge. Övrigt: Tv, cd, , spis, ugn, microvågsugn, diskmaskin, och torkskåp finns. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Städning ingår under vintersäsong, övrig del av året går slutstädning att köpa till. Linneset finns att hyra. Skidförråd finns till varje lägenhet. P-plats finns för uthyrning.

Veckopris: 4000 - 14 500 SEK beroende på vecka och typ av lägenhet, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Åre centrum
Anläggning: Mitt i Åre 3

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 4000 kr Per vecka
Pris lågsäsong 4000 kr Per vecka
Prisinformation 4000:-
Visa karthjälpSkriv ut