EDtv

EDtv

Denna oförglömliga historia handlar om en helt okänd kille, som alla håller ett öga på! MATTHEW McCONAUGHEY som spelar Ed och JENNA ELFMAN hans flickvän Shari, medverkar i en superrolig och romantisk komedi. Vi ser även WOODY HARRELSON som Eds bror Ray. En film som Joel Siegel (Good Morning America) kallar -Big-Laugh Funny-.
Ed Pekurny är en helt vanlig kille, som inte känner att han har något att förlora när han säger ja till att vara den nya stjärnan i en ny dokusåpa, där han är i bild dygnet runt! Det utvecklar sig till en jättesuccé och plötsligt har den f.d. videobutiksassistenten blivit en folkhjälte. Allting är fantastiskt tills Ed blir förälskad i Shari, som är hans bror Rays flickvän. Plötsligt är deras mest intima stunder underhållning till kvällskaffet, och tittarsiffrorna toppar när miljontals fans sätter på deras favoritprogram på TV.
Mästerligt regisserad av RON HOWARD och med stora stjärnor i alla roller, bl a ELIZABETH HURLEY, SALLY KIRKLAND, MARTIN LANDAU, ELLEN DeGENERES, ROB REINER och DENNIS HOPPER. Edtv är ett ohyggligt exempel på ögonblicklig berömmelse samt att tvingas dela sitt liv med ett par miljoner beundrare.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut