Eldartist, akrobat, Kinesisk påleartist, Clown, Mimare

Eldartist, akrobat, Kinesisk påleartist, Clown, Mimare

Hyr Tony "Saru" Hadders till kalas, möhippor, svensexor, fest, event m.m

Tony har gått utbildning hos Cirkus Cirkörs nycirkusgymnasium där han har gått tre år och utvecklats till en karismatisk cirkusartist med en känsla för publik.
Han kan grunderna i de vanligaste nycirkusdisciplinerna. Han har specialicerat sig på Kinesisk påle som han även visade upp i "Talang 2008". Han har även utvecklat karaktärer som passar till mingel och event under tre år som visar sin onaturliga vighet i form av klättringar i trappor upp och ner i brygga, mim och kopieringar av människor i sin omgivning och även levande staty.

Som clown har han erfarenheter från olika barnkalas men även från 50-årskalas där han gör en mer "vuxen" föreställning. Ofta förekommer eld i form av fakir där han slukar eld, drar facklan långsamt över huden (hur mycket hud som ska visas bestämmer ni själv!)
Eldstav är en av de elddisciplinerna han använder mest, efter fakir. Han behärskar grunderna i de flesta elddiscipliner.

Han är även skapare och ägare av ett eventföretag med sig själv som tjänst där han även kan anställa flera efter hur du vill ha ditt arrangemang. Såklart så löser vi arvodet smidigt med faktura via brev eller mail.

Tveka inte att Hyra Tony Hadders!
Just do it!

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 3000-6000 kr
Visa karthjälpSkriv ut