Erfaren barnflicka till sommaren

Erfaren barnflicka till sommaren

Hej! Jag heter Janina och studerar musik på folkhögskola en bit utanför Linköping. Till sommaren flyttar jag hem till Stockholm igen och kollar lite efter extrajobb. Jag har redan ett sommarjobb hos en familj men kan tänka mig att jobba lite extra utöver det. Jag letar även efter ett jobb till hösten men kommer lägga ut annons om det senare, men om ni önskar kan jag antagligen fortsätta jobba hos er efter sommaren. Just nu får jag 100 kr/h men det kan diskuteras beroende på hur mycket hjälp ni vill ha.

Jag har arbetat som barnflicka sedan 2004 i diverse olika familjer med barn i åldrarna 0-7 och under sommaren 2008 även jobbat som au pair i Italien åt två små busungar. Jag har mycket efarenhet av barn 0-2 år. Mina arbetsuppgifter brukar vara hämta från dagis, leka med barnen (såklart!), läggningsrutiner (bada, borsta tänder, läsa sagor, sjunga), ta hand om tvätt och disk, städa undan m.m. Just nu jobbar jag i en familj med 2 barn: Alvar 2 år och Oliver som föddes i december.

Jag är postitiv och ordningssam med mycket fantasi, mina främsta intressen är musik och att baka. Jag lagar mycket mat och då blir det vegetariskt eftersom att jag är vegetarian! När jag har tid håller jag även på med yoga. Jag tycker verkligen om mitt jobb, det är så härligt att leka, gå på utflyckter, pyssla, sitta och läsa högt m.m. Hör av er om Ni är intresserade!

Janina Fryckholm

Janina Fryckholm

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2010-06-01 till 2010-08-31
Prisinformation 100 Per timme
Visa karthjälpSkriv ut