Företagsevent! Kick-off aktivitet!

Företagsevent! Kick-off aktivitet!

Mer info hittar ni på www.eventpoker.se

Vad ska ni göra på er Företagsfest eller Kick-off?

Här är ett förslag som ligger i tiden. Det sänds frekvent på TV, miljontals spelar på Internet, Tidningar skriver om det! Vissa lever till och med av det.

Poker, Texas Holdém, är glödande hett nu och det finns anledningar till det; Det är så ryslig roligt! Alla kan spela det och vi garanterar en oförglömlig pulshöjande upplevelse.

Pokerskola med pokerturnering!!
Vill ni vara med om en äkta pokerturnering med Las Vegas Känsla?
Pokerskola och pokerturnering är ett event som lätt kan klämmas in mellan konferensen och middagen senare på kvällen, utan att ni behöver åka någonstans. Hela rekvisitan sätts upp hos Er där ni har konferens, eller på någon restaurang. Vi har många kontakter med bra restauranger här i Malmö där vi varit och haft PokerEvents.

Varför poker?
I vår vardag kommer vi ofta i olika typer av förhandlingssituationer. Att lära sig spela bra poker går i stort sätt ut på att vara en bra förhandlare. Vid ett pokerbord lär man sig att ta initiativ, kontrollera känslor, analysera sitt eget och andras kroppsspråk samtidigt som det är det fullt tillåtet att bluffa. Alla dessa komponenter gör poker så fantastiskt roligt! Vi lovar att ni får väldigt mycket att prata om efteråt.

Vi garanterar er en oförglömlig och pulshöjande upplevelse när Er pokerturnering avgörs. Ni får spela vid massiva pokerbord med riktiga casino-marker och proffsiga dealers. Vi som anordnar pokerskolan och turneringen kommer till er och ser till att ni får en Las-Vegas upplevelse här i Sverige!

Leif på företaget Anoto; ?Jag vill ge er beröm för er proffsighet, kunnande, pedagogik. Ni är mycket bra. Alla uppskattade det och lärde sig mycket. Jag kan varmt rekommendera er!?

Konferenser
Företagsfester
Privata Fester
Herrmiddagar
Produktlanseringar
Årsmöten
Tjejkvällar
Avrundning på Golfdagar
Arrangera ett Företags Mästerskap

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation ca 350 kr/spelare
Malmö, MalmöSkriv ut