Den här annonsen har utgått!

Festlokal / Festvåning

På Skottgränd 9 i gamla stan ligger den anrika festvåningen "Källaren Stralsund Anno 1502" med anor från 1300-talet och med en dokumenterad historia som Stockholms äldsta värdshus. Källaren inhyser en anrik festvåning i medeltida valv komplett med bord, bänkar, bar och ljudanläggning, samt trevlig personal i en varm och genuin miljö.

Källaren Stralsund erbjuder festvåning, mat & dryck för slutna sällskap. Festvåningen rymmer upp till 80 gäster, med plats för 65 sittande, (50 komfort). Detta är en mycket uppskattad festvåning för allehanda fester, middagar, dryckesprovningar, företagsfester och pubkvällar. Man kan själv välja om man vill ta med sin egen mat eller om man vill anlita våra välrenommerade samarbetsparner. Vill man inte ta hand om musiken själv så kan vi även hjälpa till med den biten.

Till denna festvåning kan vi även erbjuda en rad olika historiska arrangemang till vilka det serveras mat och underhållning i tidsenlig stil. Stort arbete har lagts ned på att skapa genuina historiska koncept med allt från tidsenlig keramik och dukning till trubadurer, gycklare och personal i historiska kläder. Aktuella priser för lokalen m.m. hittar du på sidan Priser på www.festinfo.nu.

 

Liknande aktuella annonser

Ändra sökning