FLORENS - underbar toskansk gård med pool

Välkommen till Villa Il Paradisino, en vacker toskansk gård med anor från 1500-talet. Här möter du det genuina Toskana i en lugn miljö, med tidsenlig inredning och där du kan njuta av det bästa till bords.

Villa il Paradisino är precis som namnet beskriver, ett litet paradis och ligger bara ett stenkast från Florens. Gården är uppdelad i fyra olika stora lägenheter.

Här kan du koppla i skuggan bland olivträden efter en intensiv dag av museebesök och shopping, ta ett dopp i poolen eller ge dig ut på upptäcksfärd i de vackra omgivningarna. Från oss tar du dig enkelt med bil eller buss till Chianti, Siena och San Gimignano. Eller varför inte ta tåget till kusten och besöka Pisa eller flanera i Pistoia och mysiga Lucca?

Är du intresserade av att spela golf, ligger en fantastisk 18-håls golfbana, Le Pavoniere, bara 26 km bort. Till centrala Florens tar du sig enkelt på 10min med lokaltåg och vi ligger bara 15 min från Florens flygplats med bil.

Vi tar emot gäster from 3 nätter!! Vi arrangerar matlagningskurser, mottagningar, fester och privata utflykter. För mer detaljerad information, tips om utflykter och vår service kontakta oss.

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut