Fruits Basket vol 4

Fruits Basket vol 4

Familjen Sohma är drabbade av en förbannelse som gör att 13 av familjemedlemmarna förvandlas till djur enligt den kinesiska legenden om Zodiaken när de omfamnas av det motsatta könet. De har lyckats hålla förbannelsen hemlig i flera generationer, men när en ung flicka vid namn Tohru får reda på hemligheten förändras familjens liv för evigt.

Episode 13: A New School Term Starts!
Det är första dagen på det nya skolåret, och Tohru är uppspelt över att Momiji och Hatsuharu skall börja high school. Men det blir kris i korridorerna när ordförande i studentrådet upptäcker att Momiji har en flickuniform, och ännu värre blir det när Black Haru dessutom dyker upp!

Episode 14: The Adult’s Episode - Yuki’s a Messed Up Snake!
Påtandes i trädgården med Yuki råkar Tohru ut för ett obehagligt möte med en ny medlem av Zodiaken – ormen Ayame Sohma! Men den riktiga överraskningen kommer när Tohru upptäcker

Episode 15: There Are No Memories Its OK to Forget
Tohru och hennes vänner planerar att besöka Tohrus mamma Kyokos grav på ettårsdagen av hennes död. De kan inte låta bli att le och skratta när de minns hur underbar Kyoko var när hon levde. Men det döljer sig något bakom Tohrus leende som inte ens hennes närmaste vänner kan se.

Episode 16: If We’ve Three Then We Don’t Need To Fear Jason
Shigure insisterar på att Tohru, Yuki, Kyo och Hatori skall klämma in sig i bilen och åka iväg till Sohmas hus vid sjön. Men den lugna semestern blir väldigt stormig när Tohru upptäcker att det är något som bekymrar Yuki och Kyo.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut