GuMo Stug & Fjällservice

GuMo Stug & Fjällservice

GuMo Stuguthyrning i Sälen

Stuguthyrning och Sälen ligger oss varmt om hjärtat, så har det varit i över 30 år. Unikt för oss, och för dig som väljer att hyra semester boendet av GuMo, är den personlighet som våra stugor har. Det finns stora, små, enkla eller lyxiga stugor. GuMo erbjuder runt 160 stugor för uthyrning året om i Sälen. Några stugor ligger liftnära och några ligger med närhet till naturen eller längdspår och med bara några minuters bildfärd är du slalombacken.

För att se vårt utbud på stugor just den veckan som du vill besöka Sälen, titta in på vår hemsida www.gumo.se eller ring oss på (+46) 280-263 50

Vintern i Sälen är för de flesta skidåkning men Sälen erbjuder så många fler aktiviteter, vad sägs om en hisnande tur med hundspann, testa skoteråkning, höghöjdsbana eller bara en smakupplevelse på alla restauranger som Sälenfjällen erbjuder.

Sommaren i Sälen är underbar vad sägs exempelvis om en vandring längs med Vasalopps­leden. Eller varför inte gå de 18 hålen på vår mycket uppskattade golfbana. Söker ni utmaningar har ni både bikepark och höghöjdsbanan. Sälen är också rikt på insjöar, något som lockar fiskare från både norr och söder. Vill ni lämna fiskeutrustningen hemma, kan ni istället passa på att hyra en kanot och glida längs med älven. Välkommen att tillbringa våren och sommaren i vackra och harmoniska Sälen.

Sommar som vinter kan du besöka Experium som har Sälens äventyrsbad med härlig saunavärld, bowling, bio, restuaranger, gym mm

Vi syns i Sälen sommar som vinter/GuMo

GuMo Stug & Fjällservice AB

0280-263 50

GuMo Stug & Fjällservice AB

0280-263 50

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut