Hästbox uthyres

Hästbox uthyres

Boxhyra med tillgång till träningsbanorna är 2.200 kronor per månad, exkl. moms. I hyran ingår el, värme och vatten. Beroende på behov finns omklädningsrum med duschar och möjlighet till allrum för lunch/paus i arbetet.

Personalbostäder finns i anslutning till stora stallet.

Dagspass för enbart träning på anläggningen kostar 80 kronor per häst, exkl. moms. Det finns även möjlighet att teckna träningsabonnemang.

Simlom Hästgård

Gården SIMLOM ligger vid stranden till sjön Lommaren som är ca en mil lång, sträcker sig in till Norrtälje och är den å som flyter igenom staden och ut i havet. Simlom är en kombinerad hästgård och skogs- och jordbruksfastighet, på c:a 130 ha.

Denna gård inledde sitt hästbestånd med Hans Svensson för c:a 35 år sedan. Simlom är från början ett stuteri och har därför ett långt förflutet som hästgård och har för varje år förfinats för sitt syfte. Familjen Lennartsson var verksam på gården mellan 1992 och 2007. Under sin tid byggde de en av Sveriges bästa rundbanor som ständigt bearbetas och håller sommarstandard året runt. Rakbanan är även den iordninggjord och håller samma standard. Omgivningarna är väldigt bra med fina träningsslingor där det också finns möjlighet för backträning.

Det finns drygt 60 boxplatser fördelade på tre stall, vilka alla håller hög standard.

Eftersom gården tidigare var ett stuteri så finns det många fina beteshagar för hästarna, där de njuter av grönbete under sommarhalvåret.

Simlom Hästgård

0705-82 08 47

Simlom Hästgård

0705-82 08 47

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 2200 Per månad
Visa karthjälpSkriv ut