Hantverkare - Måleri och Snickare, Bemanning och personal

Hantverkare - Måleri och Snickare, Bemanning och personal

MÅLERI
Vi målar om era hem, stugor och garage. Ut som invändigt. Vi färgsätter er källare - gillestuga mm. Vi åtar oss tapetsering och renovering av trasiga tapeter. Har ni fått ett hål i väggen så ordnar vi det enkelt och billigt?.

SNICKERI
?Vi bygger om, ändrar, anpassar och renoverar det mesta inom trä. Kök, väggar, tak, hus, kojan eller båthuset. Vi bygger altaner, hundgårdar mm?

BEMANNING
?Vi kan hyra ut personal om ni har kort om folk. Om er dead-line håller på att löpa ut, tiden inte finns?eller befintlig personal blir sjuk. ( För kortare eller längre tid.) Nu även till Norge.

Hör av er med era frågor till oss. Vi gör en hel del och har tillgång till kompetent personal med flerårig vana inom en rad olika områden. Hör av er om ni har något som ni önskar ha utfört men inte hittar här. Vi har personal till det mesta.

Poddes Bygg är ett företag som ligger i Värmland och har sitt kontor i Torsby. Vi är ett bygg och måleri företag som kan ha många bollar i luften samtidigt och på flera olika ställen och kommuner. Vi bedriver även företag i Norge på flera olika ställen.Företaget startade 2008 i Norge men fick sin filial i Sverige sommaren 2009. Nu inom kort så kommer det att finnas ett kontor i Göteborg med flertal snickare och målare att tillgå med kort varsel.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2010-10-21 till 2011-10-21
Prisinformation Kontakta oss för inf0Skriv ut