Helhetslösningar för dödsbon & hela hem

Helhetslösningar för dödsbon & hela hem

Vi hjälper dig med en komplett lösning: Hemvärdering, transport, flyttstädning och försäljning genom Auktionshuset i Solna (www.isolna.se), ett väl etablerat auktionshus i Stockholm.
Redovisningen sker skriftligt och kostnaden dras av från bohaget.

Vi har en mångårig erfarenhet av hanteringen av dödsbon och vet känsligheten av vårt arbete. Du kan vara säker på att vi utför samtliga våra uppdrag med största respekt, professionalism och sekretess.
Vi på Auktionshuset i Solna har i över 30 år arbetat med att ta hand om hela eller delar av hem. Vi förstår att ingen situation och hem är sig lik och strävar därför mot att vara så flexibla och tillmötesgående som möjligt.» Därför ska du välja oss:

- Erfarenhet och rykte – vi tar hand om ett växande antal av över 150 hem varje år, varav en allt större del är referenser.

- Vi är på din sida - till skillnad från privata uppköpare, så som antikhandlare, står vi på samma sida i försäljningen.

- Omgående utförande - fyra bemannade lastbilar är till ert förfogande.

- Full flexibilitet - vi gör det ni vill, hur ni vill, när ni vill.

- Vi återvinner mest - vi strävar efter att sälja så mycket som möjligt av bohaget. Jämför oss gärna mot andra aktörer.

- Väletablerad auktion - försäljningen sker med full insyn och dokumentation. Besök oss gärna i våra lokaler eller följ auktionen via bild och ljud från vardagsrummet på webbplatsen.

- Vi ger dig mest för pengarna - vår ambition är att bli störst på helhetslösningar för dödsbon. Vi förenar de mest prisvärda transporttjänsterna med en överlägsen service


Läs mer om oss och vad vi kan göra för att hjälpa dig med ditt dödsbo på www.isolna.se

Auktionshuset i Solna

08 - 28 31 00

Auktionshuset i Solna

08 - 28 31 00

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris 900 kr Per timme
Prisinformation Innan vi påbörjar vårt arbete gör vi en kostnadsfri hemvärdering och lämnar en offert.
Visa karthjälpSkriv ut