HELISKI/ HELIKOPTERSKIDÅKNING i Åre

HELISKI/ HELIKOPTERSKIDÅKNING i Åre

HELISKI/ HELIKOPTERSKIDÅKNING

Vill du uppleva dom där orörda sluttningarna långt in i den svenska fjällvärden? Boka då in dig på någon av Äventyrligts heliskiing-turer. Våra guider tar dig med till dom för dagen bästa topparna, visar dig rätt åkteknik och tar dig nedför sluttningarna på ett säkert sätt. Det ända du behöver göra är att njuta av det orörda och låta tyngdlagen göra jobbet.

Heliski Snasahögarna

Snasahögarna är ett underbart offpisparadis vid Storulvåns fjällstation med flera toppar runt 1400 m. Vi bedriver heliskiing där från vecka 6 till 1 aprill.

Priser

Heliski 3 lyft Snasarhögarna.
Den här turen är för er som vill njuta av skidåkningen och den otroliga naturen. Vi stannar upp för en fika och när behov finns längs åken. Turen tar ca 4 timmar med resan till och från Åre med bil inräknad.

2500:-/person, priset gäller om ni är 4 personer.

2200:-/person, priset gäller om ni är 8 personer.

Ett extra lyft 600:-/person
Frivillig miljöavgift: 20:-/person (se mer längs ner på sidan)

Alla priser är inklusive lavinsäkerhetsutrustning och guider.
Är ni fler än 9 personer ring oss för en offert!

Säkerhet
Alla våra guider har minst en SLAO steg ett lavinutbildning, flera av guiderna jobbar också med lavinkurser. Alla i gruppen utrustas med lavintranciver, spade och sond samt att ni får en genomgång av hur man åker off pist på ett säkert sätt.

All heliskiing och andra aktiviteter som vi anordnar sker dock på egen risk.

CO2 utsläpp och heliski!
Vi har beslutat att under vintern 07 ska vi köpa utsläppsrätter på CO2 motsvarande det vi släpper ut under heliski. På det sättet försöker vi att ta ett ansvar över vår miljöpåverkan. Vi kommer att även uppmuntra våra gäster att göra det samma och på det sättet så räknar vi med att inte bara göra rätt för oss utan också bidra till en minskning av CO2 utsläppen i samhället.

heliski, heliskiing, helikopterskidåkning, snasarhögarna, helags, heli-ski, heli-skiing, heli ski, heli skiing.

Äventyrsbutiken

+ 46 (0)647 512 20

Äventyrsbutiken

+ 46 (0)647 512 20

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut