"Hesthave" semesterhus att hyra, Spøttrup, Krejbjerg, 24 bäddar, 1200 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer B5001

Förbrukningskostnader skall betalas kontant vid avresa och moträknas inte depositionen.
Den genomsnittliga elförbrukning på sommaren ligger på ca. 4.500 DKK per vecka och på vintern ca. 8.500 DKK per vecka
.

Knappast någon annan stans i landet kan man inom en halv timmes bilkörning uppleva så många spännande sevärdheter, enastående natur och barnvänliga badstränder som på Skive-egnen.
Därför är en semester på det moderna lantstället "Hesthave" också likvärdigt med avkoppling från den hektiska vardagen. Man märker strax historiens vingslag, första gången man beträder de vackra rummen. "Hesthave" är ett av traktens största herresäte och daterar sig tillbaka till 1750, då stället från dåtiden och fram till dagens datum har genomgått modernisering. Idag framstår den som en toppmodern fritidsbostad, som är smakfullt inrett med ägarens stilsäkra smak för såväl antikviteter såsom moderns design.
Gårdens ägor består av 41.000 m2 delvis som en fantastisk anlagd park, där man gärna intar sitt eftermiddagste i det lilla lusthuset, medan man njuter av utsikten över sjöns spegelblanka vatten. Och om vädret bjuder på en härlig grillafton, kan man tillaga och njuta av grillningen i grillhuset.
På detta praktfulla lantställe har man tänkt på allt, från herrum med biljardrum till aktivitetsrum med ett imponerande badlandskap med swimmingpool, bastu och bubbelbad. Dessutom ligger en 210 m2 stor uppvärmd hall (betonggolv) för tennis och badminton i nära anslutning till huset. Utomhus kan man spelle krolf (deposition DKK 500,-).
"Hesthave" är lämpligt för handikappade.
Här kan man även beställa sänglinne - innan ankomsten - så slipper man tänka på detta innan avfärd. Likaledes kan man beställa catering eller sin egen kock, om man gärna vill slappna av och samtidigt vill njuta av de kulinariska smakupplevelserna.
På "Hesthave" erbjuds den totala semesterupplevelsen, privat såväl som för firman, som önskar den perfekta inramningen för familjefesten, bröllopet, konferensen eller företagets utbildningar. Observera att det gäller speciella regler, om det i huset skall hållas arrangemang med fler än 36 deltagare.
Hyra av sällskapslokaler: DKK 50 per person - dock minst DKK 5.500,- inkl. elförbrukning/städning av lokalerna.
4 extrarum (1D)+(1D)+(1D+2E)+(2D) med delat badrum kan hyras på första våningen i en separat byggnad, elförbrukning inkl. Städning DKK 150,- per rum.
"Hesthave" har ett idealiskt läge i förhållande till många av Limfjordens kända utflyktsmål. Ta t.ex. en tur med färjan till Livø, också känt som Limfjordens vackraste ö, som har ett otroligt djurliv och en mycket vacker och varierad natur med hedar, tallskog, ekskog och branta klippor omväxlande med enar och strandängar. På Livø, kan man uppleva knubbsälarna, som lever längst ut på Livø, när de ligger o lapar sol.
Är man golfare, finns det också två stora 18-håls golfbanor (Harre Vig och Skive Golfklub) i närheten.
Besök också Middelalderborgen Spøttrup, som är en av Danmarks bäst bevarade medelåldersborg, och Jesperhus Blomsterpark på Mors, där det utöver den imponerande blomsterparken finns många nöjen, matställen och ett stort utom/inomhus vattenland.
På en kulen dag kan man utforska Mønsted Kalkgruber, trivas tillsammans med hela familjen på Hjerl Hedes Frilandsmuseum eller ta en tur till Skive, där det förutom bra shopping även finns Skive Badeland och Skive Museum.

Veckopriser är för 24 personer. Extra personer (upp till 36 personer) mot betalning. Kontakt dansommers bokningsavdelning för priser och bokning.

Depositionen täcker bara själva lantstället (inte festsalen).

Slutstädning skall betalas i huset.

Semesterhus
1200 m2
Naturtomt/trädgård
41000 m2
Stjärnor
5
Stad
Spøttrup
Område
Krejbjerg
WC: Varmt och kallt vatten
10
Badrum
Dusch
Sovrum
16
Personer
24
Enkelsängar
2
Dubbelsängar
34
Barnsängar
2
Renoverat år
2009
Byggt år
1920
Helårsisolerat
Vatten
4 km
Shopping
1,5 km
Restaurang
1,5 km
Panoramautsikt över vatten
Utsikt över landskap
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare och dammsugare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
150 L
1 TV
Parabol, tyska kanaler
Stereoanläggning och CD
Trädgårdsmöbler
Gunga och sandlåda
Pool
Vattenrutschbana
Tvättmaskin
Torktumlare
Biljard och bordtennis
Barnstolar
2
Bastu
Bubbelpool
6

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 34999 kr Per vecka
Pris lågsäsong 17450 kr Per vecka
Prisinformation 17450 - 34999
Visa karthjälpSkriv ut