Hus att hyra i Hua Hin Thailand

Hus att hyra i Hua Hin Thailand

Villorna hyrs ut fullt möblerade och vi sköter om trädgården. Städar huset gör ni själva, men givetvis finns det möjlighet att boka städservice till rimliga priser.
Husen är på ca 150 kvadratmeter inkl stor veranda, tre sovrum, två toaletter med stora duschutrymmen. Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Husen är utrustade med aircondition i samtliga sovrum, varmvattenberedare i duschrummen och ett fräscht kök. Härlig trädgård med välklippt gräsmatta. Stor allmän swimmingpool med barnpool som ligger 5 minuters promenad ifrån husen.

Adressen är Soi Charoen Pattana 2 Petkasem Rd Soi 94 Hua Hin, utmärkt läge på en lugn återvändsgata med centrum, golfbana och stranden på gångavstånd. Detta område ligger direkt granne med Baan Jennie, vilket ger en bra säkerhet med många svenskar som grannar.

Vi äger samtliga fastigheter själva och då vi även sköter förvaltningen ger det er den trygghet som ni som hyresgäster vill känna. På plats i Hua Hin har vi ett service nummer ni kan ringa, vi talar Svenska , Engelska och Thai.
Det går utmärkt att hyra på kortare eller längre perioder. Vänligen kontakta oss för mer information, tillgänglighet och priser.
amer@perefa.com

Per Eriksson

+ 66 086 1756424

Per Eriksson

+ 66 086 1756424

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2011-02-22 till 2012-02-22
Prisinformation 6900 Per månad
Soi 94 hua hin, Hua hin, ThailandSkriv ut