Hus uthyres i Uppsala och Farsta

Hus uthyres i Uppsala och Farsta

Hus (1-3) i Uppsala kommun uthyres efter överenskommelse (kallhyra, tre månaders deposition). Husen ligger fint i naturen nära till butik och busshållplats, 2 minuters promenad.Avstånd till Uppsala centrum är ca 3 mil. Ni kan hyra huset/husen från ett år till så länge ni själva vill. Den/de som hyr ska ha bra referenser från tidigare boende.


Hus 1: 127 kvadratmeter 4rum och kök, fullt möblerad det finns även två altaner. Kallhyra: 6800kr.

Hus 2:120 kvadratmeter 1 1/2 plans villa nyrenoverad, 3rum kök, tvättrum och badkar. Kallhyra: 6800kr.

Hus 3: 40 kvadratmeter 2 rum och kök, möblerad med bastu. Kallhyra: 4500kr.


Hus (4) i Huddinge kommun, Farsta, Vidja, uthyres efter överenskommelse (kallhyra, tre månaders deposition). Husen ligger naturskönt nära till busshållplats. Husen som är Fritidshus för året runt boende, är ca 3meter från varandra och ligger på en stor tomt. Avstånd till Centrala Stockholm är 10 minuter. Ni kan hyra huset/husen från ett år till så länge ni själva vill. Den/de som hyr ska ha bra referenser från tidigare boende.


Hus 4: 50kvadratmeter och 15 kvadratmeter. Huset på 50 kvadratmeter har två rum och kök. Huset på 15 kvadratmeter har toalett, dusch och tvättutrustning. Kallhyra: 6500kr.

Visning av husen sker oftast på söndagarna mellan 14 -15. Vill ni se husen så måste ni höra av er senast dagen innan visning.

Om ni skickar intressemail så se till att dessa uppgifter är med:
Namn, adress, personnummer, telefonnummer, mobilnummer, mailadress, namn och telefonnummer till referenspersoner gällande tidigare boende och vilken söndag vill/kan ni titta på husen.
NI KAN OCKSÅ KLICKA PÅ LÄNKEN ”MAILFORMULÄR” till vänster på HEMSIDAN (http://hem.passagen.se/hyrhus/ ) och fylla i formuläret med frågor. Jag är ej säker på att det funkar riktigt på passagen ännu så skicka från er mail direkt istället för säkerhets skull.

OBS! Personuppgifter som lämnas till mig i samband med hyresansökan kommer att bli föremål för behandling i datasystem med företag som jag sammarbetar med.
Behandlingen sker i samband med reglerna i personuppgiftslagen. Den/de som hyr ska ha bra referenser från tidigare boende.

Jag nås per telefon mellan kl 17-19.

Telefonnr: 087079734
Mobilnr: 0739354552
Mailadress: lekbostad@live.se

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpandeSkriv ut