Hyr buss hos Strömma Buss AB

Välkommen till Strömma Buss / Interbus / Ekman Buss

Hos oss kan du hyra moderna bussar med rutinerade chaufförer. Kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt och ditt sällskaps resebehov.

Vi ser till att alla sorters grupper, stora som små, får den bästa lösningen på sitt transportbehov. Om du ska boka en långväga resa eller en utflykt på några timmar, hör av dig till oss; vi är vana vid alla sorters uppdrag.

Här hittar du information om våra olika typer av uppdrag och våra bussar . Saknar du någon information går det självklart bra att kontakta ett kontor nära dig för information och hjälp .

För Turistresor i Sverige och Europa hänvisar vi till F.O Resor

Våra dagsresor till Bjursås från Stockholm och Uppsala hittar du på Fjällexpressen.se.Ekman Buss

Här hos EkmanBuss hyr du moderna och välutrustade bussar för alla olika typer av transporter. Vi hämtar och lämnar var som helst och anpassar oss efter dina önskemål vad gäller resmål, bussens storlek, extrautrustning, guidning eller vad du än vill ha hjälp med.

Sedan 20 år tillbaka har ledord som småskalighet och personlig service varit kännetecken och den tekniska utvecklingen är alltid gjord med tanke på Era behov.

När vi talar om flexibussitet menar vi skräddarsydda resor med bra service, effektivitet och gränslösa möjligheter som främsta ledord. Utmana oss gärna ˆ för oss är ingenting omöjligt!

STRÖMMA Buss AB

+46 (0)8 727 90 00

STRÖMMA Buss AB

+46 (0)8 727 90 00

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Kontakta oss för info
Visa karthjälpSkriv ut