Hyr Catering

VÄLKOMMEN TILL BORDS
För oss på Annorlunda är måltiden mer än bara mat, den är minst lika mycket
en upplevelse och ett rofyllt andrum i vardagen. Våra rätter, bufféer, tilltugg
och desserter presenteras direkt här på annorlunda.se. Du kan även trycka ut
eller spara vår meny som en pdf om du vill ha en utskrift. Informationen nedan
är en liten vägvisare och kompass över det vi kan hjälpa till med.

Klicka på symbolen för att läsa mer!
Smaklig måltid!

Hitta rätt på annorlunda.se
Alla våra rätter, bufféer, tilltugg, etc. finns listade här på annorlunda.se. Vi har delat upp vår cateringmeny i olika kategorier så att du lättare hittar det du söker. Priset på våra rätter är per person och exklusive moms. Du hittar även information och bilder
på våra festlokaler, hur vi levererar maten, priset för vår serveringspersonal, information om vad vi tycker är bra att tänka på inför en fest, och mycket mer. Välkomna!


Vår mat
All vår mat kommer upplagd på fat och i skålar, färdig att ställa fram direkt på bordet eller buffén. Varma rätter levereras i värmeboxar, vilka enkelt pluggas in i ett vanligt vägguttag för att bibehålla värmen. Vi kan även leverera maten kall om ni vill värma den själva direkt på plats. Vi ordnar givetvis vegetarisk mat eller specialmat för de personer som har allergier, etc. Minimumgränsen för att beställa vår mat är 10 portioner av en och samma rätt.


Leverans av maten
Vi levererar maten direkt hem eller till företaget. Föredrar du att hämta din beställning gör du det direkt i vårt kök på Jungfrugatan. Hämtningen av det gods som följer med beställningen hämtar vi i överenskommelse med er nästkommande vardag. Leveransavgiften varierar beroende på geografiskt avstånd och tillgänglighet.Festlokaler
Hyr våra festlokaler! Frihamnshallen i Värtan, Sjöhuset i Brevik, Konserthuset i city, Valvet på Skeppsholmen och många fler. Bilder, 3D-illustrationer och filmer hittar du under respektive festlokal.Porslin, glas, bord och stolar
Till din matbeställning kan du även beställa tallrikar, bestick, glas, dukar, termosar och allt det som kan tänkas behövas till festen. Porslinet lämnar ni tillbaka odiskat i sitt emballage, vilket innebär att ni slipper det tråkiga dagen efter!


Förkommet gods
Trasigt eller skadat gods debiteras extra utifrån gällande prislista. Var därför noggranna när ni packar tillbaka skålar, fat, tallrikar, etc i sina respektive emballage.


Dryck
Till de flesta av våra festlokaler kan ni ta med er egeninköpta dryck. Mot en hanteringskostnad kan vi hjälpa era att transportera drycken kyla den och ta hand om tomglas. Vi kan även köpa in drycken från Systembolaget åt er. Hanteringskostnaden varierar beroende på bland annat volym.


Serveringspersonal
Behöver ni hjälp med servering, kockar, barpersonal, etc. har vi erfaren personal som hjälper er under festen. Vi tar hand om dukning, mat- och dryckesservering, transporter, sophantering, etc.


Fler tjänster
Vi har även möjlighet att ordna:
- blommor, ljus och annan bordsdekoration
- dekor, tyger, bardiskar, loungemöbler, med mera
- musik och DJ
- inbjudningar, placerings- och menykort
- is och bartillbehör
- tält


Förfrågan
Du kan alltid ringa till oss på 08-661 37 64 eller fylla i vårt
kontaktformulär direkt här på annorlunda.se.

Annorlunda Catering

08-661 37 64

Annorlunda Catering

08-661 37 64

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut