Hyr DH cykel i Åre

Cykeluthyrning | Downhill skola
Hyr din freeride/downhill cykel hos oss i Åre. Vi har allt för DH cykling. Hos oss hyr du dom bästa KONA cyklarna specialanpassad för liftburen utförscykling i Åre Bike Park.

Ni hittar oss mitt i Åre by.

Vilken cykel passar mig?
Vi har 4 modeller av cykel. Kona Stab, Kona Stinky, Kona Stinky 2-4 och Kona Shred 2-0.
Kona Stab: Cykeln för dig som vill ha det absolut bästa. Tävlingsmodellen av den här cykeln har vunnit fler DH VM och WC tävlingar en någon annan cykelmodell. Staben är utrustad med Marzocchi 888 RCV 200 mm framgaffel, Fox Vanilla R bakdämpare, Shimano XT skivbromsar mm.
Passar för: Cyklister över 170 cm (den finns i två storlekar)

Kona Stinky: Freeride cyklarnas konung. En cykel som aldrig gör dig besviken. Lekfull och lätthanterbar. Med 180 mm slagläng som gör cykeln till en ren nöjesmaskin. Vi har den i två olika utföranden. En med Marzocchi 888 RCV 180 mm framgaffel och en annan med Marzocchi 66 RCV framgaffel.
Passar för: Cyklister mellan 150-170 cm.

Kona Stinky 2-4: Om Kona stinky är freeride kungen så är det här Prinsen. En riktig DH/freeride cykel för kidsen. Hydrauliska skivbromsar från Hayes ser den till att man får stopp när det är som stökigast. Marzocchi dämpare fram och en FOX dämpare bak ser till att mamma och pappa får smaka på dammet.
Passar för: Cyklister mellan 130-150 cm.

Kona Shred 2-0: En superlite dirt cykel för småttingarna. Inget för dom svarta lederna men ack så rolig i flinbanan tillsamman med mamma och pappa. Hayes mekaniska skivbromsar fram och bak, framdämpare från Suntour.
Passar för: Cyklister kring 100-120 cm.

Åre Äventyrsbutik

0647 51220

Åre Äventyrsbutik

0647 51220

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från: 550:-/dag
Visa karthjälpSkriv ut