Hyr din dröm stuga i underbara Småland!

Hyr din dröm stuga i underbara Småland!

Här kan ni hyra våra moderna stugor,fiska, bada, basta, eller bara ta det lugnt och njuta av den fina utsikten över Örsjön.

Kalvshult är en naturskön lantlig miljö med trevliga promenadstigar och cykelvägar i en idyllisk småländsk skogsmiljö. Det finns många trevliga utflyktsmål i omgivningen så som Älgparken i Markaryd, Ikea i Älmhult, Brio leksaksmuseum i Osby samt glasriket.

Är ni en större grupp som företag,idrottslag,kompisgäng eller annat, så går det bra att hyra alla stugorna eller så många ni behöver för tex en weekend med aktiviteter som fiske,bad,grillning eller varför kanske inte hyra vår bastu som ligger alldeles vid sjökanten med en stor brygga.

Bed & Breakfast: Ni som behöver en övernattning med frukost, har möjlighet att somna och vakna i en tyst och rofylld miljö i en av våra mysiga stugor. På morgonen serveras en frukostbricka i stugan som kan avnjutas i lugn och ro samtidigt som ni ser ut över den vackra Örsjön, kanske en älg eller ett rådjur passerar under tiden. Disk och städning tar vi hand om när Ni har åkt.

Kalvshults Fritidsstugor erbjuder även företag som behöver övernattning för besökare eller personal möjlighet att hyra våra stugor. ( Transfer kan ordnas ToR Osby,Markaryd eller Älmhultsområdet)

OBS: Gäller ej under högsäsong Juni,Juli och Augusti.

Kalvshult Fritidsstugor

070-648 63 40

Kalvshult Fritidsstugor

070-648 63 40

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2010-07-06 till 2011-07-06
Prisinformation Ring för prisinfo
Visa karthjälpSkriv ut