Hyr DJ till din fest!

Hyr DJ till din fest!

Hyr DiscJockey till festen!

Låt ett proffs sköta musiken under festen så kan du själv ägna dig åt att ha trevligt istället!

Vi har DJ´s som passar din fest, oavsett om det gäller ett bröllop, studentfest eller 80-talsfest, eller kanske ett barnkalas. I vårt nätverk finns massor av duktiga Dj´s.

När du bokar DJ via oss garanterar vi att du får en DJ som passar för din fest och som anpassar musiken efter dina önskemål. Rätt musik till just din fest är bland det viktigaste för att festen ska bli lyckad.


Fest-service.se hyr ut proffsigt ljud och ljus i Skåne till fest, bröllop, event, konsert, konferens, klubb mm - till låga priser!

Hyr ljus och ljud av oss, koppla in dator, mp3-spelare, Iphone, cd-spelare eller vinylspelare och börja festen! Vår utrustning är enkel att koppla in och använda, och ger dig en välljudande och professionell utrustning till ett lågt pris, allt för att göra din fest lyckad och ett minne för livet!

Vi erbjuder även utkörning och hämtning (i Malmö / Lund området i första hand, men även övriga Skåne efter överenskommelse), samt montering och nermontering av utrustningen till lågt fast pris. Många uppskattar att slippa koppla och bära utrustningen, och istället ägna sig åt festen till 100%!

Kort sagt - Allt du behöver för en lyckad fest!

Fest-service.se

0735988351

Fest-service.se

0735988351

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Se hemsidan
Visa karthjälpSkriv ut