Hyr en Badtunna

Hyr en Badtunna

Våra vedeldade badtunnor ger er ett första klassens spabad, precis var ni vill ha det. Höj stämningen på er fest, konferens, party eller event genom att hyra en badbadtunna från oss. Badbaljan är en garanterad succé för alla åldrar och är enkel att använda. Upp till 7 vuxna får plats samtidigt. Tunnan är 100 cm hög och 151 cm i diameter. Sitthöjden är 30 cm.


Det är en exklusiv upplevelse att bada badbalja utomhus. Vi hyr ut den bästa badtunnan på marknaden med en bra funktion, bästa hygien och en snygg design samt kaminen på sidan om för att inte ta plats i själva badtunnan. Stegen och fronten på vagnen är klädda i vacker hardwood och en speciell kjol sätts på trailerns underdel vid montering för att dölja hjul och underrede. Insidan på badbaljan är fint blåtonig och epoxilackad för bästa komfort.

Våra badtunnor rymmer 1 350 liter vatten och kan fyllas med vanligt vatten såväl som med vatten från havet, sjön eller en brunn. Detta innebär att ni kan sätta upp och få ert eget spabad i princip var som helst.

Vid behov kan ni hyra en pump med 25 meter slang för att enkelt fylla på badtunnan, om ni saknar tillgång till kranvatten.

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 2995 / helg
Visa karthjälpSkriv ut