Hyr en DV Kamera

Hyr en DV Kamera

Mini DV kameror
Mini-DV är det vanligaste videoformatet. Filmerna spelas in på små digitala kassetter som ni sedan kan importera in i er dator. Kamerorna håller minst DVD kvalitet och lämpar sig mycket bra för semestern, bröllopet, högtidsdagen eller till företagskickoffen!

Prisgrupp A
Sony DCR-TRV12/19 och HC16/23
Perfekt för dig som vill ha en prisvärd och funktionell kamera som dessutom är enkel att använda. Passar utmärkt till semesterfilmen som till förevigandet av barnkalaset. Ca 60 minuters drifttid med ett full laddat batteri. Vikt ca 500g.

Prisgrupp B
Sony DCR-PC53>109 och DCR-HC44>46
Samma storlek men med högre kvalitet än kamerorna i prisgrupp A. Ett måste för alla som har en widescreen-TV och som vill ha kvalitet som lämpar sig även för morgondagens TV teknik. Kameran är också ett bra alternativ för dig som vill se filmen på en större skärm. Kamerorna är utrustade med både DV ingång och utgång. Filmar med äkta 16:9.

Prisgrupp C

Komplett paket med DV kamera inkluderande stativ och en bra interjuvmikrofon.
Ska ni ha en utbildning eller kanske behöver interjuva era kunder så är detta ett komplett kamerapaket, där det ingår en bra handmikrofon och stativ. Kamerorna är av hög kvalitet och är utrustade med DV-utgång. Det finns också möjlighet att komplettera med vårt installationspaket, då vi kommer till er och installerar utrustningen enligt era önskmål.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 295 Per 24h
Visa karthjälpSkriv ut