Hyr en Festlokal - Koncerthuset Stockholm

KONSERTHUSET
Du måste inte heta Nobelstiftelsen för att ordna kalas i Konserthuset. Sedan drygt 15 år tillbaka har vi stått som Konserthusets cateringpartner. Vi har arrangerat tusentals fester och kalas i husets olika salar; stora galor, mindre middagar, firmafester, cocktailmingel, etc.

Att boka Konserthuset
För att ta reda på när Konserthuset är ledigt och för bokning, kontakta Konserthuset och bokningsansvarig Annika Zetterstedt direkt:
08-786 02 12

Därefter offererar vi gärna alla typer av arrangemang - ring oss och berätta förutsättningarna så syr vi ihop något trevligt utifrån önskemål och budget.

Kort om Konserthuset
Det finns ett antal salar i Konserthuset som kan bokas för olika typer av arrangemang, konferenser, konserter, galamiddagar, mässor, etc.

Stora salen>>
1770 personer, passar bäst för bolagsstämmor, konferenser, konserter eller prisutdelningar.

Grünewaldsalen>>
460 personer i biosittning, 300 personer i stående buffé och 220 personer i sittande middagsdukning, passar för mindre bolagsstämmor, konferenser, seminarier, mottagningar och middagar.

Aulinsalen>>
154 personer, passar för konferenser, konserter och seminarier.


Konserthusets foajéer kan hyras separat eller i anslutning till evenemang i någon av salarna. Här serverar vi allt från drink med tilltugg till bufféer och stora middagar. För mer information kika in på www.konserthuset.se

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut