Hyr en klättervägg till Er nästa personalfest, kickoff, friluftsdag eller annat publikdragande evenemang.

Hyr en klättervägg till Er nästa personalfest, kickoff, friluftsdag eller annat publikdragande evenemang.

Hyr en klättervägg till Er nästa personalfest, kickoff, friluftsdag eller annat publikdragande evenemang. Vi har flera olika klätterväggar; klättertorn, barnklätterväggar, plexiglasväggar och en mobil isklättervägg. De olika klätterväggarna har olika utseende och prestanda, enkla som avancerade, höga som låga, små som stora.

Vi har även en mobil isklättervägg.

Klättergreppen kan ändras kan de individuellt anpassas efter Era önskemål. (Stora grepp för barn osv.) Utrustningen vi använder är CE-märkt och godkänd enligt de europeiska normerna för säkerhet. Vid uppdragen medföljer erfarna instruktörer för att säkra och instruera deltagarna.

Våra klätterväggar är helt mobila och kan därför monteras upp var som helst.

Fler klättrare kan samtidigt klättra på väggen / väggarna och utseendemässigt finns det stora variationer på våra väggar. Vill ni “synas” på klätterväggen är det inga problem att måla, ”branda” eller hänga upp någonting på klätterväggen.

Priserna på de olika klätterväggarna varierar beroende på var klätterväggen ska vara och hur många timmar/ dagar ni vill hyra den. Hör av er så får ni ett exakt pris på en klättervägg som passar era syften och önskemål.

Vår mest uppskattade och populära klättervägg är der mobila klättertornet. Klättertornet är 7½ meter hög..Säkerhetsfaktorn är mycket hög och med det patenterade säkerhetssystemet kan 3 personer klättra samtidigt på väggen och klätterväggens utformning och säkerhetssystem gör att många utövare hinner klättra på kort tid. Klätterväggen är unik det finns endast ett fåtal i hela Europa. Klätterväggen är mycket uppskattad av barn, ungdomar och vuxna. Alla kan klättra. Klätterväggen ser ut som en riktig ”klippa” med både naturliga och ditsatta grepp vilket möjliggör variation av svårighetsgraden på de olika klätterlederna. Klättertornet är lätt att flytta och transportera. Klätterväggen sitter ihop med trailern och själva ”väggen” reser man upp mycket enkelt och snabbt. Det automatiska säkerhetssystemet fungerar väldigt smidigt och säkert och är ansett som ett av de absolut säkraste som finns på marknaden. Klätterväggen går att använda både inomhus och utomhus. Den har varit mycket uppskattad på olika events såsom företagsevenemang, tävlingar, mässor, produktlanseringar, festivaler, skolor, idrottsdagar, stormarknads- jippon etc.Vänliga hälsningar

northern hemisphere
Norra Halvklotet AB

Norra halvklotet AB

070-315 10 73

Norra halvklotet AB

070-315 10 73

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2010-11-10 till 2011-11-10
Prisinformation Ring för prisinformationSkriv ut