Hyr ett tält för festen

Hyr ett tält för festen

TÄLTFEST
Det finns fler än ett sätt att ha fest. Det behövs inte alltid fyra solida väggar- hyr ett tält! Vi ordnar med möbler, värme, draperade innertak och belysning. Bättre kan det inte bli! Dessutom passar tältfesten för de allra flesta tillfällen; bröllop, födelsedagar, firmafester, kräftskivor, ja listan kan göras oändlig.

Tältet anpassar vi efter typ av arrangemang och fest, antal gäster och väderlek. Årstiden har egentligen ingen betydelse för oss, eftersom vi ordnar med värme, innerväggar i tyg och alla tillbehör som gör både vinter- och sommarfesten möjlig.

Det finns många tält att välja mellan, både storlek och typ. De minsta tälten är på 3x3 meter, de större över 40 meter i diameter. Formen varierar; fina stjärntält för vigseln och bröllopet, stora dromedartält för firmafesten, ryggåstält för mässan, eller tält med glasade väggar för sommarfesten vid vattnet. Ni väljer!

Har ni ett större arrangemang kan det vara effektfullt att komplettera den befintliga festlokalen med ett tält. Vi har gjort många arrangemang med både tält och lokal för den fullständiga upplevelsen.

Vi på Annorlunda Catering har lång erfarenhet av tältfester, vilket kan vara tryggt att veta eftersom det krävs en viss skicklighet när all tillagning och servering arrangeras på plats. Du behöver inte vara orolig om du anlitar oss, vi vet hur man gör!

Är du osäker på hur stort tält du behöver? Om det får plats på ytan du tänkt? Hur mycket det kostar, etc.? Hör av dig till oss, vi svarar på alla dina frågor och kommer gärna ut och tittar på platsen ni har i åtanke!

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut