Hyr Festlokal - Täby Galopp

Hyr Festlokal - Täby Galopp

TÄBY GALOPP


En väldigt unik lokal! Med tanke på att det bara finns 3st riktiga galoppbanor i Sverige så vågar vi påstå det.

Här förfogar vi över en à la carte-restaurang, BELMONT PARK, i klassisk kapplöpningsmiljö med sittplatser för 330 gäster och en fantastisk panoramavy över banan.

Högst upp i lokalen har vi en lounge med en bar fylld med goda maltdrycker.
På dansgolvet dukar vi upp till buffé för att sedan röja för dans.

Här har vi möjlighet att bygga upp en scen för liveband av stora mått eller uppträdanden som kräver utrymme.
Lokalens etageuppbyggnad möjliggör oanade konferensmöjligheter.
Tillsammans med TV studion kan vi synka det hela så att alla TV apparaterna kan nyttjas över hela lokalen för själva arrangemanget, jättekul vid "utfrågningar" mm.

Vi har även en klassisk VIP-avdelning med plats för 34 gäster som önskar en lyxigare miljö. I lokalen finns även en riktig cigarrhörna med fåtöljer, en yta som kan fungera som ett dansgolv och en balkong mot banan.
Utmärkt för exklusivare konferenser, välkommen till TURF CLUB.

Företagsfrukostar, affärsluncher och herrklubbar är några arrangemang vi
har haft här.


SARATOGA är vår "lilla" restaurang precis bredvid Belmont, den rymmer 240 gäster och är placerad precis framför målgången. Den här lokalen har använts som konferenslokal under större konferenser och på så sätt avlastat Belmont som har fungerat som matsal. Med möjligheter till scen/podium på 8 meter kan med hjälp av backdrops få full fokus på eventuella presentationer mm.


TÄLTSTADEN finns att tillgå under våren fram till slutet på oktober månad.
Här har vi haft stora företagsarrangemang upp till 600 personer.
Tältstaden ligger ett stenkast från galoppbanan.

Medan kockarna grillar har läktarsektionen, trädgården och den stora gräsmattan intill gjort hela området till en utmärkt plats för t.ex. interna fotbolls- eller brännbollsturneringar för företag.
I ASCOT, konferenslokalen med plats för 50 personer, har många människor verkligen lärt sig något? att konferera! Sedan hoppas vi att förmiddagsfikat eller konferenslunchen också har spelat en roll. Särskilt avslappnande kan galopptävlingen på kvällen vara så att man kan smälta all intressant information från dagen.

Slumrar man till kan vi alltid ordna bra rum på Täby Park Hotel med en högklassig frukostbuffé.


SPELHALLARNA har fungerat som festlokaler för stora företagsfester eller till och med för ungdomsdiscon. Allt går att lösa med erfarenhet och kontaktnät vad gäller dekor och ljud/ljusutrustning. Lokalerna är tillåtna för 1100 personer.STALLCAFÈET har ca 55 sittplatser och är uppbyggd i ena hörnet av huvudbyggnaden, med utsikt över galoppbanan går denna kompletta lokal att hyra separat. Med grillkök och alla möbler har caféet använts till många barnkalas. Vi hjälper gärna till med ponnyridning och annat skoj!Begär offert för ovanstående arrangemang.

Partyline Catering Stockholm AB

08-622 98 00

Partyline Catering Stockholm AB

08-622 98 00

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för offert
Visa karthjälpSkriv ut