Hyr Fiskesträcka vid Luleälv

Hyr Fiskesträcka vid Luleälv

Hyr din egen lax och havsöringssträcka i Luleälv
Tänk att få en egen, alldeles egen älvssträcka att fiska lax & havsöring i!
Arctic Fishing erbjuder dig en sträcka i Luleälv för uthyrning. All utrustning som behövs för att fisket skall bli lyckat finns att hyra. Dessutom kan Ni få mat och dryck vid serverat vid älven. Det finns fina grillplatser och vindskydd om man vill ha egen mat med sig.
Utrustning

Vi har fiskespö och andra tillbehör som behövs för ett bra och lyckat fiske. Haspel- eller spinnutrustning kostar 150 kronor plus moms att hyra. Då ingår en låda med tillbehör som drag, tub flugor och tyngder. Du betalar endast de saker du råkat tappa bort. Kanske ett drag eller en tyngd fastnar i botten, sådant händer.

Få ut mer av fisket genom en fiskeguide
Ibland kan det vara skönt att helt kunna ägna sig åt vänner, kunder eller anställda. Vi har duktiga fiskeguider som kan allt om lax- och havsöringsfisket i Luleälv. Arctic Fishings egna professionella fiskeguider hjälper er med fisket och allt runt fisket.

Vi tipsar om hur du får fisk. Vi trasslar ut fiskelinor, sätter på tubflugor eller drag och visar hur man kastar. Vi hjälper också till vid håvningen av fisken och vill du lära dig hur man rensar eller filear en lax eller havsöring på bästa sätt så visar vi det också.

När fisken hugger får du också coachning om hur du skall på bästa sätt drilla laxen eller havsöringen så att du landar fisken.

Mat vid älven
Det finns grillplats, vindskydd och fina sitt bänkar vid vår sträcka i Luleälv. Du kan lätt fixa lite mat själv. Men vill du så kan du beställa något gott att äta vid älven. Kontakt oss för mera information om maten.

Priser för din egna älvssträcka i Luleälv
Hyra sträckan i Luleälv 12 tim: 5 000 kr
Hyra sträckan i Luleälv 6 tim: 3 100 kr
Fiskeguide 500 kr/tim
Utrustning 150 kr/person/dygn
Mat vid älven från 150 kr/person

Moms tillkommer på ovanstående priser.

Arctic Fishing

0730-477 451

Arctic Fishing

0730-477 451

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 5000 Per 12h
Visa karthjälpSkriv ut