Hyr Hjullastare

Vi kan nu erbjuda kommuner, företag, fastighetsägare samt privatpersoner olika servicetjänster med mångsysslaren ABELCO GA950. Fördelen med maskinen är att den har ett lätt marktryck och därmed är den skonsam mot underlaget och kan därför enkelt köras i villaträdgårdar och dylikt utan att ställa till större skada.

Användningsområde:
• Lastning / Lossning
• Planering
• Snöplogning
• Sandning
• Sopning m.m.

Pris: 550 :-/påbörjad timme, Förare och bränsle ingår i priset.
Vid större arbeten eller helårskontrakt begär offert!


Uthyrning
Det miljövänligaste alternativet är att hyra och det bästa är att du får pengar över till annat. Våra produkter får kontinuerlig service och underhåll. Klicka dig vidare till det objekt du önskar mer information om till vänster under "uthyrningsobjekt".

Vi hyr ut både förare med maskin eller bara maskin. Är du instresserad av att hyra förare och maskin, så kan du/ni kontakta oss för offert.

När du hyr någon av våra maskiner ingår det en försäkring, självrisken är 5000kr, men du kan teckna en tilläggsförsäkring till en kostnad av 5% på hyresbeloppet och därmed få en lägre självrisk.

Vi arbetar i första hand i området Norra Kalmar Län. Transport inom en radie av 30km till och från Gunnebo ingår i hyresbeloppet därefter kostar transporten 5:-/km

För att vara säker på att hyra vid önskat datum boka i tid!

Stjärnbad Allservice AB

0490- 234 87

Stjärnbad Allservice AB

0490- 234 87

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 550 Per timme
Visa karthjälpSkriv ut