Hyr husbil - Kalmar - modell 3

Hyr husbil - Kalmar - modell 3

Typ U-4


U-Modellerna som är våra ospecificerade modeller, hyrs endast med bakgrund av det antal sovplatser husbilen är inrättad med, dvs. U-6 har garanterat minimum 6 sovplatser och garanteret minimum det samma antal sittplatser. Vi kan inte på förhand ge fler upplysningar om grundlösningen m.m. men det är självklart alltid ett fordon som uppfyller vår normala standard och krav på uthyrningshusbilarna, liksom utrustningen är lika omfattande som på övriga modeller, dessa modeller kan vara helt nya eller max upp til ca. 6 år. Denna fria kategorisering av husbilarna i U-modellerna betyder att man som hyresgäst kan riskera att få en dyr och lyxig modell, då det ofta vill va fordon som tas från vårt aktuella lager av nya eller begagnade husbilar.
Aircondition 625 / vecka. Inverter (12 v til 230 v) upp till 300 Watt 200/vecka.
U-Modellerna minimum kan hyrass för 14 sammanhängande dagar är alltid med FRIA KM ellers følges de samme betingelser som i øvrigt er gældende.
Vi vill göra er uppmärksamma på att våra husbilar har en riktigt omfattande utrustningslista, denna medföljer alla husbilar.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 4150 Per vecka
Visa karthjälpSkriv ut