Hyr i skööna Torrevieja Alicante, Costa Blanca, Spanien!

Hyr i skööna Torrevieja Alicante, Costa Blanca, Spanien!

Hyr semesterbostad i Torrevieja. När vi inte är i stan passar vi på att hyra ut. Bo i vår lägenhet som ligger centralt men ändå lugnt på Calle Tomillo i ett område där många spanjorer är bosatta. Det är inget typiskt turistområde, utan ett vanligt bostadsområde med många bofasta från olika länder med blandade kulturer. Här lever människor vardagsliv.

Ta hissen upp till våning 5. Högst upp i huset ligger denna mysiga och fräscha atico med en härlig terrass på 15 kvm.
Lägenheten har plats för 6 personer. Där finns en dubbelsäng, två enkelsängar och en bäddsoffa för två om man gillar att ligga nära. De två sovrummen är stora och luftiga efter spanska mått mätt.

Husdjur är inte tillåtna i lägenheten.
Ingen inomhusrökning får ske i bostaden.
Takfläktar, tvättmaskin, strykjärn, mikrougn, TV, dvd, radio/cd finns. Sängkläder och handdukar ingår.

Bada i husets gemensamma pool som är öppen 1/7 till ungefär 15/9. Gå upp på husets soltak och utforska omgivningen. Beundra utsikten över hav, stad, berg och saltsjöar. Bostaden ligger på en höjd ovanför centrum - nedanför centrum ligger havet. Till strandpromenaden är det 800 meter, till badplats ca 1100 meter.

I parken alldeles bredvid huset ligger ett telefon- och internetcafé. Där kan man få sig en kopp kaffe, äta piroger och dricka öl på uteserveringen bland lokalbefolkningen. 200 meter längre bort ligger en mataffär, post och bank. Den omtalade fredagsmarknaden ligger 400 meter bort, till centrum är det 600 meter.

Vi rekommenderar att åka bil mellan flygplatsen och bostaden, antingen med taxi eller privat körning. Genom kontakter kan vi förmedla privat körning till bra pris. Om man istället väljer att hyra egen bil parkerar man utanför huset på gatan.

När det gäller bytesdagen och längden på vistelsen försöker vi vara flexibla eftersom folk reser så olika. Ta därför kontakt och berätta vad ni har för önskemål. Det går kanske att tillgodose!

Pris från 2750:-/vecka. Mer info finns på www.semesterbostad.eu
Mobil till Carina, 0764 13 27 45

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 2750 Per vecka
SpanienSkriv ut