Hyr Lägenhet Caleta de Fueste

Hyr Lägenhet Caleta de Fueste


Golf
Kanarieöarna är ett riktigt paradis för golfspel. Du kan spela under hela året med en behaglig temperatur och de utsökta golfbanorna är som en skänk från ovan för alla som utövar denna sport.
Banornas utformning fulla med de typiska inhemska växterna är genomgående.
Banorna som ofta ligger efter kusten har olika hinder som naturliga raviner och själva havet som ibland löper mellan hålen på banorna. Det ger en häpnadsväckande omgivning och erbjuder olika svårigheter för alla spelare.
Greenerna och fairways sköts med största omsorg av välutbildad personal och de eleganta klubbhusen med all service uppmuntrar varje år många golfälskare att besöka öarna för att njuta av några trevliga dagar med golf och nöje.
En stor del av klubbarna har golfskolor med högt anseende där du kan ta lektioner som nybörjare eller för att förbättra swingen.
Boendeutbudet bredvid golfbanorna är mycket varierande och av högsta kvalitet; här finns allt du behöver för en perfekt golfsemester.

Golf hela året på Fuerteventura
Det finns i dag två 18-håls banor i Caleta de Fueste inom 3 km från Fuerteventura Beach Club. Golf Club Salinas de Antigua är på 5409 m. och Fuerteventura Golf Club är på 6079 m. från herr tee. Båda är på par 70. 2004 hölls PGA. tävlingen Spanish Open på Fuerteventura Golf Club.
Det är ytterliggare fyra banor på gång i olika stadier av byggnation på Fuerteventura.


Fuerteventura Beach Club
Detta är en bungalowanläggning i Caleta de Fuste på öns ostkust. Resorten ha 3 pooler med barer och ytterligare en centralt placerad restaurang och bar. Gym, bastu, minimarket och mycket mer finns på området. Reception med svensk personal som är öppen 24t. Kvällsunderhållningen flera kvällar i veckan med levande musik och dansshower som uppträder i barerna. Hotellet ligger i en naturskön slutning som lockar till vederkvickande promenader.

1-sovrums lägenhet med plats för fyra personer.
Lägenheten ligger i gatuplan. Den består av sovrum med dubbelsäng för 2 personer. Öppet kök och allrum med bäddsoffa för ytterligare två personer. Lägenheterna har dusch/badrum. Utrustad med mini kök och utrustning för matlagning till fyra personer. Det är en terrass till lägenheten. Tv med lokala spanska kanaler, Sky News, CNN, Eurosport, RAI och Pro 7. Större sportarrangemang, F1 och fotbollsmatcher visas i barerna på området.

Närmaste shoppingcenter ligger på andra sidan gatan med butiker, restauranger, pubar och barer. Många har levande musik och underhållning.
Till Caleta de Fueste och stranden är det ca en 7 min promenad och till flygplatsen tar det 10 min med taxi (10€). 2 st. 18-håls golf bannor inom 3 km.

Caleta de Fuste
Detta är en ganska lugn semesterort som med sitt stilla tempo lämpar sig bäst för äldre eller barnfamiljer. 2 stora skyddade sandstränder finns i byn. Där finns även flera shoppingcenter. Det är ett bra kvälls liv med ett stort utbud av restauranger och barer. Nattlivet är ganska begränsat. Så för dig som vill ha en massa fest bör välja något annat.Yta: 45m²

Avstånd:
Badplats: 600 m (Hav/sandstrand)
Fiskeplats: 900 m (Hav)
Golfbana: 1000 m
Restaurang: 0 m
Skidspår: 0 m
Bank/Post: 600 m
Turistinfo: 600 m
Centrum/tätort: 600 km (Caleta de Fueste)
Till parkeringsplats: 0 m


Läge:
Vid havet
Feriecenter
Havsutsikt


Sängfördelning:
Dubbelsäng: 1 St.
Bäddsoffa: 1 St.


Rumsindelning:
Sovrum: 1 St.
Vardagsrum/allrum: 1 St.
Köksavdelning: 1 St.
Badrum: 1 St.
Antal WC: 1 St.
Dusch
Badkar

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Abooking AS

+46 95 00 66 77

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 2 213-2 213 beroende på säsong
Visa karthjälpSkriv ut